Het yogAtelier

Yoga op school

YOGA OP SCHOOL

Het yogAtelier kan verschillende losse of aaneengesloten workshops  verzorgen voor zowel docenten als leerlingen.

Denk bijvoorbeeld aan een ontspanningssessie voor docenten om op te laden voor een schooljaar of juist los te laten na een intensieve periode.

De workshop kan ook plaatsvinden voor de leerlingen bv in de gymzaal of klas. Yoga biedt waardevolle technieken die leerlingen in het onderwijs kunnen gebruiken. Het verbetert de concentratie en de mentale en fysieke gezondheid. Door yogabeoefening leren leerlingen een stille ruimte in zichzelf te ontdekken. Hierdoor wordt rust en concentratie een onderdeel van hun identiteit. Onderdelen van een les kunnen zijn, concentratie, balans/coördinatie, samenwerking, zintuiglijke training, ademtechnieken en -bewustzijn, visualisatie, yogahoudingen en ontspanning..

De workshops zijn op aanvraag en bedoeld voor basisscholen, maar het yogAtelier verzorgt ook workshops op peuterspeelzalen en BSO. Neem een kijkje in deze folder.

Folder s cool yoga

EINDEXAMENYOGA

In een 7 weekse cursus ga je examenstress te lijf. In deze cursus krijgen eindexamenkandidaten mooie technieken aangereikt die vervolgens levenslang als gereedschap meegenomen worden. Onderdelen van de cursus zijn o.a. yoga, ademhaling en mindfulness. De methodieken die je leert zijn direct toepasbaar en het kost je geen huiswerk. Kortom je gaat met meer zelfvertrouwen en ontspanning je examen tegemoet. Stel zelf je eigen groepje samen met 3 tot 6 personen en reserveer direct. Samen spreken we een locatie af. Beperkt aanbod!  Meer informatie? Klik op de link flyer Eindexamenyoga het yogAtelier