Het yogAtelier

Yinyoga

YINYOGA

In yinyoga verloopt alles rustig, je staat echt stil en neemt de tijd voor je lichaam en het gevoel; het zijn in het moment. Tijdens elke les staat een bepaald aandachtsgebied centraal.

Je verblijft enkele minuten in een bepaalde houding (zittend of liggend) waardoor je ruimte krijgt om naar binnen te keren. Je maakt ruimte in je hoofd, je hart en in je lichaam.

De focus ligt op het ontspannen van de spieren. Het dieper gelegen bindweefsel wordt langzaam opgerekt en gehydrateerd. Wanneer we lichamelijke klachten hebben of ouder worden kan het bindweefsel stugger worden en uitdrogen. Yinyoga helpt flexibiliteit te ontwikkelen waardoor de flow van chi (levensenergie) weer gaat stromen via de meridianen en evt. energetische blokkades worden opgeheven. Dit heeft een positief effect op je totale welzijn. Je voelt je fitter, emotioneel stabieler en de organen worden ondersteund.

Yinyoga biedt vele gezondheidsvoordelen. Het is zeer effectief bij mensen die een lichamelijke beperking hebben, klachten ervaren of gewoon behoefte aan een rustige vorm van yoga of meditatie in beweging.

Lestijden

woensdag     20.15u  –  21.15u

 

Tarief

€ 35 per maand

Instromen is ten alle tijden mogelijk.

Een proefles is gratis.

 

Voor lestijden en tarieven in Deurne verwijs ik naar de website van Joy of yoga.