Het yogAtelier

KINDERYOGA

Kinderyoga is een methode die kinderen kan helpen van binnenuit sterker te worden. Het kan bijdragen tot het ontwikkelen van zelfvertrouwen en zelfbewustzijn. Kinderyoga is niet te vergelijken met yoga voor volwassenen. Kinderyoga is spelen met yoga, is niet prestatiegericht en staat in het teken van plezier!

Het Yogatelier verzorgt lessen voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. In een vertrouwde en veilige omgeving wordt ze spelenderwijs (vaak in een thema) geleerd te letten op aspecten zoals hun ademhaling, de (ont)spanning in hun lichaam en het effect van stilzitten. Daarnaast zijn er oefeningen die kinderen samen doen. Ze leren daardoor om de ander te vertrouwen en om zelf betrouwbaar te zijn.

De groepsgrootte is afhankelijk van het type kinderen maar maximaal 8. In de zomermaanden worden er bij goed weer lessen buiten gegeven. Deze vinden plaats in de prachtige tuin van het Levensatelier. Leren met je zintuigen, de zon begroeten en leuke avonturen in de frisse zomerwind staan hierin centraal.

Lestijden

vrijdag         15.45u  – 16.45u

                     17.00u  – 18.00u

Tarief

€ 9 per les

Instromen is ten alle tijden mogelijk.

Een proefles is gratis.